AGENDA REGGAE VALENCIA (CLICK AQUI)

AGENDA REGGAE EN VALENCIA Y PERIFERIA

lunes, 5 de junio de 2017

Humanité, el nou treball de Candela Roots

Humanité és el debut en llarga durada de Candela Roots, grup valencià mixt de reggae. Tres anys després de la publicació del seu primer EP, Hungry (Mésdemil), la banda dóna un important salt de qualitat, amb
una producció més cuidada. Les cançons “Humanité” i “Richman”, editades al maig i al juliol del 2016 respectivament, van ser una bona mostra de la dedicació i esforç que ha fet Candela Roots en aquesta etapa.

Al llarg de l’últim any, el grup ha treballat intensament per tal d’encaixar les peces de la nova formació. Així, hi romanen Estel Navarro (veus), Karla Palacios (baix) i Ricardo Císcar (percussió i samplers), mentre que
s’incorporen Bernardo Molina (bateria), Clara Calvo (teclats) i Vero Forment “Queen Smiley” (veus). A més, l’experimentat Alberto Tarín (Seguridad Social, New York Ska-Jazz Ensemble) deixa rastres del seu particular estil a la guitarra i als cors sempre que té ocasió.
En aquest disc, Candela Roots fixa la mirada en referents de la música reggae dels anys 70 i 80, alhora que busca un so propi amb el qual es puga sentir identificat. Malgrat els canvis, el grup es manté fidel a les arrels del gènere, tan en la temàtica de les cançons com en la solidesa de les bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario